Juhlatapahtumat

Näistä tapahtumista voit kerätä itsellesi tarran juhlavuosipassiisi.

Koko lippukunnan yhteiset tapahtumat

Muut tapahtumat

Ikäkauden oma tapahtuma

Yhden merkin passiisi saat osallistumalla oman ikäkauden tapahtumaan. Oman ikäkauden tapahtuma voi olla retki tai vaikka piirin järjestämä tapahtuma. Näistä tapahtumista kannattaa kysyä omalta ryhmänjohtajalta tarkemmin.

Oman ryhmän retki

Juhlavuoden aikana olisi tavoitteena, että jokainen ryhmä pitäisi yhden oman retken. Retken pituudella ei ole väliä. Voitte lähteä viikonlopuksi kämpälle tai tehdä vaikka päiväretken Porvooseen. Tärkeintä on, että vietätte mukavaa yhteistä aikaa oman ryhmän kesken.

Kisa

Yhden tarran saat passiisi osallistumalla johonkin partiokisaan vuoden 2017 aikana. Tänä vuonna järjestetään ainakin seuraavat kisat:

11.-12.2. Hanki takaisin - Talvikisat 2017
20.4. Maailman 5. nopein partiotaitokilpailu
22.4. Piirin kevätmestaruuskilpailu Törmä 2017
16.-17.9. Suomi-Punkku
20.9. Päiväsuunnistuskisat
3.10. Yösuunnistuskisat
Marraskuussa Hiipivä Haamu
Syksyllä Alueen omat SuSe-kisat

Kisoihin osallistumisesta voit keskustella oman ryhmänjohtajasi kanssa. Voit myös osallistua kisoihin jonkin toisen ryhmän mukana, mikäli oma ryhmäsi ei ole osallistumassa.

Hespartto-marssi

Tätä helpompaa tapaa saada tarra ei ole! Opettele Hespartto-marssi ulkoa ja esitä se ryhmänjohtajallesi. Tämän tehtyäsi saat tarran. Tulet tarvitsemaan tätä taitoa tämän vuoden aikana, sillä Hespartto-marssi raikaa monessa juhlavuoden tapahtumassa.