Jäseneksi

Partiossa oppii paljon uutta: mm. erätaitoja, yhdistystoimintaa, kädentaitoja sekä johtamista. Partio kasvattaa ihmisenä ja tutustuttaa sinua uusiin ihmisiin. Varsinaista partio-ohjelmaa on tarjolla 22-vuotiaaksi asti. Kuitenkin myös aikuisia kaivataan toteuttamaan ohjelmaa lapsille ja nuorille.

Lippukuntamme pyrkii tarjoamaan toimintaa kaikille halukkaille. Mikäli partio harrastuksena kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä alla esiteltyihin johtajiimme. Voit ottaa yhteyttä myös nettisivuilta löytyvällä palautelomakkeella.

Toiminnassamme on tällä hetkellä mukana vain tyttöjä. Pojille voimmekin suositella veljeslippukuntaamme Töölön Sinisiä.

Kun tahdot mukaan partiotoimintaan, ole yhteydessä oman ikäkautesi ikäkausivastaavaan. Heiltä voit tiedustella paikkoja ryhmistä. Jos vapaita paikkoja on, voit tehdä jäsenhakemuksen tältä sivutla löytyvästä linkistä. HUOM! Älä lähetä jäsenhakemusta ilman yhteydenottoa johonkin alla mainittuun henkilöön.

Yhteyshenkilöt

  • Linkki jäsenhakemukseen tässä

    HUOM! Kun täytät hakemusta Kuksassa, laita lapsen tietoihin VAIN lapsen tietoja (jos lapsella ei esimerkiksi vielä ole omaa sähköpostiosoitetta, jätä ko. kenttä tyhjäksi!), Huoltajan tiedot lisätään myöhemmässä vaiheessa, ja niihen avulla ilmoittaudutaan tapahtumiin ja hallinnoidaan jäsentietoja, siihen asti että lapsi on johtajaikäinen.