Jäseneksi

Partiossa oppii paljon uutta: mm. erätaitoja, yhdistystoimintaa, kädentaitoja sekä johtamista. Partio kasvattaa ihmisenä ja tutustuttaa sinua uusiin ihmisiin. Varsinaista partio-ohjelmaa on tarjolla 22-vuotiaaksi asti. Kuitenkin myös aikuisia kaivataan toteuttamaan ohjelmaa lapsille ja nuorille.

Lippukuntamme pyrkii tarjoamaan toimintaa kaikille halukkaille. Mikäli partio harrastuksena kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä alla mainittuihin johtajiimme.

Toimintamme on avointa kaikille. Tällä hetkellä kuitenkin suurin osa jäsenistämme on tyttöjä, koska lippukuntamme siirtymävaihe sekalippukunnaksi on vielä käynnissä. Siksi peruskouluikäisille pojille suosittelemme myös veljeslippukuntaamme Töölön Sinisiä.

Kun tahdot mukaan partiotoimintaan, ole yhteydessä oman ikäkautesi ikäkausivastaavaan. Heiltä voit tiedustella paikkoja ryhmistä. Jos vapaita paikkoja on, voit tehdä jäsenhakemuksen tältä sivulta löytyvästä linkistä. HUOM! Älä lähetä jäsenhakemusta ilman yhteydenottoa johonkin alla mainittuun henkilöön.

Yhteyshenkilöt

  • Sudenpennut (7–10 -vuotiaat): katariina.korolainen@hespartto.fi
  • Seikkailijat (10–12 -vuotiaat): kaisa.mikkela@hespartto.fi
  • Tarpojat (12–14 -vuotiaat): kaisa.mikkela@hespartto.fi
  • Samoajat (15–17 -vuotiaat): sara.virkki@hespartto.fi
  • Muut: salla.mattila@hespartto.fi

Linkki jäsenhakemukseen tässä

Ennen jäsenhakemuksen täyttämistä olethan yhteydessä yllä mainittuun yhteyshenkilöön.

Kannatusjäsenyys

Lippukunnallamme on kannatusryhmä, jonka jäseneksi pääsee maksamalla kannatusmaksun.

Kannatusryhmä on perustettu kokoamaan lippukunnan asioista kiinnostuneet yhteen. Suosittelemme kannatusryhmään liittymistä etenkin entisille lippukuntalaisille, jotka vielä haluavat pitää yhteyttä Hesparttoon.

Kannatusjäseneksi liittyminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia lippukunnanjohtajalle ja maksamalla kannatusmaksu (20 e) lippukunnan tilille. Maksaessasi laita viestikenttään nimesi ja yhteystietosi.

Vapaaehtoistyö

Hei aikuinen! Haluatko olla mukana tukemassa partiotoimintaa? Tiesitkö, että myös sinulle on paikka partiossa? Lippukunnastamme löytyy tekemistä jokaiselle, joka vain haluaa auttaa.

Jotta tiedämme kenen puoleen kääntyä apua tarvittaessa, ilmoitathan halukkuudestasi auttaa lippukunnanjohtajalle.